―НАШ БЛОГ―
Хочемо тримати вас в курсі новин в сфері здоров'я і покращення самопочуття та якості життя.
Рослини допоможуть вам у цьому. Стежте за новими публікаціями в блозі!
―ВІДГУКИ―
―ПИТАННЯ―
Якщо ви не знайшли відповіді на ваше питання - ми з радістю відповімо на ньго! Просто залиште його в контактній формі!
Продукція ТМ ВІРДОЛ не містить глютену, арахісу, кунжуту, дріжджів та продуктів тваринного походження.
Всі продукти ТМ ВІРДОЛ є веганськими.
Наші капсули виготовлені з продукту похідного целюлози (гіпромелоза або гідроксипропілметилцелюлоза). Капсули з ГПМЦ також веганські та безглютенові. Не містять консервантів та барвників.
Вся продукція ТМ ВІРДОЛ проходить контроль якості в сертифікованій та акредитованій лабораторії. Основні методи тестування в лабораторії на присутність пестицидів, важких металів, мікробіологічний та радіологічний контроль.
ТОВ ВІРДОЛ прагне використовувати і підтримувати тільки сировину, яка не містить ГМО. Ми не купує ГМО рослинні екстракти та/або допоміжні інгредієнти. Ми завжди зробимо все можливе, щоб наша продукція була
без ГМО.
Продукція на основі рослинних екстрактів до розкриття пакування має термін придатності 3 роки з дати виготовлення. Також її потрібно утримувати від прямих сонячних променів, зберігати при нормальній кімнатній температурі до 25 °С та помірній відносній вологості.
Еквівалент сухої трави - це кількість сушеної рослини, яка використовується для виготовлення екстракту, і це найпростіший спосіб порівняти силу рослинних продуктів. Екстракт - це рослина, яка пройшла процес екстракції. Цей процес включає в себе використання спирту та води для виготовлення рідкого екстракту, вуглекислого газу для виготовлення надкритичного екстракту на масляній основі або спирту та/або води (та процесу заморожування) для виготовлення порошкового екстракту.
В кінці процесу екстракції рослинне волокно викидається, а вага сухого рослинного екстракту буде значно нижчою початкової ваги рослини. Найпростіший вид екстракту – заварений чай. Суху вагу чайного пакету можна прирівняти до еквіваленту сухої рослини, необхідної для приготування чаю. Щоб виміряти кількість сухого екстракту в чаї, потрібно випарувати воду з завареного чаю (без чайного листя) і виміряти невелику кількість порошку, яка залишається.
Ми використовуємо капсулу розміром 00 для всіх інкапсульованих продуктів.
Рівні хімічних складових цілком природно різняться. На складові рослин та рослинних екстрактів впливають такі умови вирощування, як грунт, погода і висота, а також такі фактори, як вік рослини, коли він був зібраний і де вона росла. Це означає, що кожна партія рослинного екстракту може трохи відрізнятись одна від одної.