ВІДМІННІСТЬ СУХОГО РОСЛИННОГО ЕКСТРАКТУ ВІД СУХОЇ ПОДРІБНЕНОЇ РОСЛИНИ
Чим відрізняється сухий рослинний екстракт в міліграмах (мг) від сухої подрібненої рослини в грамах (г)?Еквівалент сухої трави - це кількість сушеної рослини, яка використовується для виготовлення екстракту, і це найпростіший спосіб порівняти силу рослинних продуктів. Екстракт - це рослина, яка пройшла процес екстракції. Цей процес включає в себе використання спирту та води для виготовлення рідкого екстракту, вуглекислого газу для виготовлення надкритичного екстракту на масляній основі або спирту та/або води (та процесу заморожування) для виготовлення порошкового екстракту.В кінці процесу екстракції рослинне волокно викидається, а вага сухого рослинного екстракту буде значно нижчою початкової ваги рослини. Найпростіший вид екстракту – заварений чай. Суху вагу чайного пакету можна прирівняти до еквіваленту сухої рослини, необхідної для приготування чаю. Щоб виміряти кількість сухого екстракту в чаї, потрібно випарувати воду з завареного чаю (без чайного листя) і виміряти невелику кількість порошку, яка залишається.